Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Αδιαφορώ...

Ένα από τα καλύτερα συναισθήματα είναι όταν πλέον αδιαφορείς για κάτι που για βδομάδες ή και μήνες σου κατάτρωγε τα σωθικά...
 
Σήμερα πλέον, γεμάτος απογοήτευση κι αηδία, αδιαφορώ, γιατί κάποτε ένιωσα πολλά.
Δεν την επέλεξα την αδιαφορία μου. Δεν είχα φανταστεί καν πως μπορούσε να υπάρχει μια μέρα που απλά δεν θα με ένοιαζε τι κάνει και πώς είναι.
 
Δεν ήξερα για καιρό πώς είναι οι μέρες χωρίς να είναι η πρώτη μου σκέψη το πρωί και η τελευταία το άλλο ξημέρωμα.
 
Δεν επέλεξα την αδιαφορία, ούτε φαντάστηκα ποτέ πως θα κατάφερνε να με φέρει σε αυτό το σημείο.
 
Πριν, νοιαζόμουνα πολύ!
Ένιωσα πολλά.
Έδωσα πολλά.
Πόνεσα πολύ.
Μου έλειπε πολύ.
 
Και τώρα, είμαι στις γωνιές του «τίποτα» και του «καθόλου» και όλα αυτά τα «πολλά» και τα «πολύ» δεν είναι παρά ξεχασμένα.

Το ιδιαίτερο με την αδιαφορία, είναι πως δεν έχει μέτρο!
Δεν έχει πολύ ή λίγο.
Δεν έχει περίπου.
Δεν έχει μέση οδό.
Δεν έχει τόσο όσο.
Δεν έχει εάν κι εφ' όσον.
Δεν έχει κι επιστροφή...

Είναι μονόδρομος η αδιαφορία. 
Είτε αδιαφορείς, είτε νιώθεις. 

Δεν ήταν η επιλογή μου, ήταν όμως η δική της!
 
...κι εγώ έπαψα πια να νιώθω!
 
 
 
 
 
 
 
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:
Το περιεχόμενο του ιστολογίου αυτού περιέχει προσωπικές απόψεις των συντακτών του, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.Οι πληροφορίες, σχόλια, φωτογραφίες και/ή τα τυχόν αρχεία που υπάρχουν ή επισυνάπτονται σ' αυτό το ιστολόγιο είναι πνευματική ιδιοκτησία του εκάστοτε συντάκτη τους, ο οποίος δεν υποστηρίζει, ούτε ευθύνεται για οποιαδήποτε γνώμη, υπόδειξη, συμπέρασμα, προσφορά, πρόταση, συμφωνία ή άλλη πληροφορία που περιέχεται σε αυτό το ιστολόγιο. Κάθε μη εξουσιοδοτημένη χρήση, αποθήκευση, αντιγραφή, ανακοίνωση, προώθηση, κοινοποίηση σε τρίτους κλπ. του υλικού που περιέχεται μέσα σ' αυτό το ιστολόγιο απαγορεύεται και τιμωρείται σύμφωνα με το νόμο.Δεδομένου ότι οι επικοινωνίες μέσω του διαδικτύου δεν είναι ασφαλείς, οι διαχειριστές του παρόντος ιστολογίου δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία των αναγνωστών ή τρίτων, οφειλόμενη είτε σε χρήση είτε σε υποκλοπή, αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς των εκάστοτε αναρτήσεων. Στον αναγνώστη εναπόκειται αποκλειστικά η ευθύνη για προστασία του συστήματός του από ιούς και για επιβεβαίωση του περιεχομένου του παρόντος ιστολογίου.
COPYRIGHT : pelioncentaur.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου