Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Συγκεντρωθείτε!

Η Κυβέρνησή μας είναι εκτός ελέγχου και είναι παράνομη.
Οι κυβερνώντες, αγνοούν την βιοηθική, αγνοούν εντελώς Νόμους και Σύνταγμα κι έχουν παραβιάσει όλους τους ήδη θεσπισμένους κανόνες που γνωρίζω, Νόμους, Σύνταγμα και κανόνες με τους οποίους έχει γαλουχηθεί ο πολιτισμένος κόσμος μας για αιώνες τώρα…

Οι ενέργειές τους είναι σαφώς ασυνεπείς τόσο με τον Κώδικα της Νυρεμβέργης(*), όσο και με την Συνθήκη Belmont(**). Είναι όλοι τους παράνομοι και δεν τους νοιάζει!

Όταν σκεπτόμενοι άνθρωποι, βλέπουν τέτοιου είδους αποκλίσεις της δημόσιας πολιτικής από την κοινή λογική, τότε, φυσικό είναι να προκαλούνται να πουν «Τι διάολο συμβαίνει εδώ πέρα?» και ν’ αναρωτηθούν αν ισχύει αυτό που ισχυρίζεται η κυβέρνηση ή αν κάτι άλλο κρύβεται από πίσω…

Ένα από τ’ αποτελέσματα του φάσματος του «τι συμβαίνει?» είναι η αμφισβήτηση της κήρυξης «έκτακτης ανάγκης» και του αν πληρούνται όντως οι λόγοι για την υλοποίησή της.

Εδώ και δυό χρόνια τώρα, αυτό ακριβώς συμβαίνει και δεν φαίνεται να τελειώνει!

Δεν ισχυρίζομαι ότι όλα αυτά συμβαίνουν μόνο μέσα στη φαντασία τους, αλλά τείνω να πιστέψω ότι κάτι διεστραμμένο «άλλο» συμβαίνει εδώ… Κάτι το οποίο επιδιώκει να ενισχύσει τον φόβο, τον τρόμο και την άνευ όρων «υποταγή» των πολιτών στα κελεύσματά τους.

Αν υποθέσουμε, αν λέω, ότι για κάποιο λόγο υπάρχουν άλλα κίνητρα για την Κυβέρνηση να συνεχίζει να διατηρεί αυτή την κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης», τότε εξηγούνται πολλά δεδομένου ότι ενώ η επιχειρηματολογία της καταπίπτει και θα ‘πρεπε να λήξουν τα έκτακτα μέτρα, ξαναδημιουργεί νέες προφάσεις, επίσης αστήρικτες, διαφορετικά όλο αυτό το κατασκεύασμα θα κατέρρεε σαν χάρτινος πύργος.

Είναι δύσκολο για μένα, να συμπλεύσω με τις κυβερνητικές αποφάσεις όσον αφορά τη δημόσια υγεία κάτω απ’ αυτά τα δεδομένα. Αναρωτιέμαι αν είναι θέμα ανικανότητας ή αν υπάρχει κάποιο απώτερο πολιτικό κίνητρο ή αν είναι απλά ηλίθιοι…

Βρισκόμαστε τελευταία, σ’ ένα περιβάλλον στο οποίο η αλήθεια και οι συνέπειές της συνεχώς «παζαρεύονται». Έτσι, διαμορφώνεται ένα νέο είδος διαχείρισης των «ειδήσεων» από τα ΜΜΕ, γεγονός που αφορά αποκλειστικά και μόνο τις δικές τους ανάγκες για οικονομική ευημερία! Τα ΜΜΕ λοιπόν, αποτείνονται με «νοθευμένες» αλήθειες σε πολίτες που τείνουν να πιστεύουν ότι λένε τα δελτία ειδήσεων!

Είναι λοιπόν αναπόφευκτο, οι πολίτες να χάνουν την πίστη τους σ’ ολόκληρο αυτό το σύστημα, να χάνουν την πίστη τους στο επιστημονικό εγχείρημα ν’ αντιμετωπισθεί η υγειονομική κρίση, να χάνουν την πίστη τους στην κυβέρνηση…

Ας θυμηθούμε τι έγινε πριν από μερικά χρόνια όταν ανησυχούσαμε για την κατάσταση στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, όταν το διαδίκτυο εκεί λογοκρίνονταν, φιλτράρονταν και περιορίζονταν. Όταν δεν επιτρεπόταν στο λαό η ελευθερία του λόγου και μόνο η κυβέρνηση τους έλεγε τι να σκεφτούν και τι να κάνουν.
Αυτό ακριβώς, τώρα φτάνει και σ’ εμάς!

Και το επόμενο ανησυχητικό είναι η επερχόμενη κοινωνικοπιστωτική κρίση!

Εγώ προσωπικά, εκνευρίζομαι με όλα όσα συμβαίνουν τελευταία και ιδιαίτερα με τις ανοιχτές πλέον προσπάθειες του συστήματος και κατ’ επέκταση των ΜΜΕ, ν’ απαξιώσουν και να φιμώσουν ποικιλοτρόπως τους «αντιφρονούντες» της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας, κι ας πληθαίνουν, κι ας αυξάνονται καθημερινά κατά χιλιάδες ανά τον κόσμο.

Και μην μου πείτε ότι γράφω τέτοια κείμενα γιατί επιδιώκω την προσοχή, πιστέψτε με δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό ή αστείο όλο αυτό!
Ούτε «αντιεμβολιαστής», ούτε «ψεκασμένος», ούτε «αντιδραστικός», ούτε «θεματοφύλακας» είμαι!
Είμαι όμως, ένας από εσάς, ένας σκεπτόμενος πολίτης του κόσμου που απλά απηύδησε να βλέπει κάποιους συνεχώς να υποτιμούν τη νοημοσύνη του!

Ας ξυπνήσουμε λοιπόν!

 

 

 

 

 

(*) Κώδικας της Νυρεμβέργης -> https://en.wikipedia.org/wiki/Nuremberg_Code
(**) Συνθήκη Belmont -> https://en.wikipedia.org/wiki/Belmont_Report

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:
Το περιεχόμενο του ιστολογίου αυτού περιέχει προσωπικές απόψεις των συντακτών του, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.Οι πληροφορίες, σχόλια, φωτογραφίες και/ή τα τυχόν αρχεία που υπάρχουν ή επισυνάπτονται σ' αυτό το ιστολόγιο είναι πνευματική ιδιοκτησία του εκάστοτε συντάκτη τους, ο οποίος δεν υποστηρίζει, ούτε ευθύνεται για οποιαδήποτε γνώμη, υπόδειξη, συμπέρασμα, προσφορά, πρόταση, συμφωνία ή άλλη πληροφορία που περιέχεται σε αυτό το ιστολόγιο. Κάθε μη εξουσιοδοτημένη χρήση, αποθήκευση, αντιγραφή, ανακοίνωση, προώθηση, κοινοποίηση σε τρίτους κλπ. του υλικού που περιέχεται μέσα σ' αυτό το ιστολόγιο απαγορεύεται και τιμωρείται σύμφωνα με το νόμο.Δεδομένου ότι οι επικοινωνίες μέσω του διαδικτύου δεν είναι ασφαλείς, οι διαχειριστές του παρόντος ιστολογίου δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία των αναγνωστών ή τρίτων, οφειλόμενη είτε σε χρήση είτε σε υποκλοπή, αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς των εκάστοτε αναρτήσεων. Στον αναγνώστη εναπόκειται αποκλειστικά η ευθύνη για προστασία του συστήματός του από ιούς και για επιβεβαίωση του περιεχομένου του παρόντος ιστολογίου.
COPYRIGHT : pelioncentaur.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου