Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Ο ιός

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
του Καπ. Πάκη Αθανασίου
 
Ο ιός Covid-19 έχει ξεπεράσει τά όρια τού υγειονομικού ενδιαφέροντος, είναι πλέον θέμα πολιτικό και νεοταξικό. Γι’ αυτό οι εκ διαμέτρου αντίθετες διατάξεις για τις διαφορετικές κατηγορίες καταστημάτων και ΜΜΜ έχουν τη λογική τής υποταγής!

Είναι η μεθοδευμένη (και σοφή) πρόκληση τής λογικής μας και της νοημοσύνης μας, βήμα-βήμα…

Γιατί στην ταβέρνα και όχι στο σούπερ μάρκετ, γιατί στη καφετέρια και όχι στο λεωφορείο, γιατί οι εμβολιασμένοι και όχι οι ανεμβολίαστοι…

Αυτά που σ’ εμάς φαίνονται παράλογα έχουν τη λογική των κυβερνήσεων που τώρα είναι υπάλληλοι τής ΝΤΠ και θα είναι μέχρι ν’ αφυπνιστούμε ως λαός/οί.

Μας αποπροσανατολίζουν, μάς τρελαίνουν, μάς διασπούν και μας σκοτώνουν, οικονομικά, ηθικά, κοινωνικά, πολιτιστικά και πολιτικά.

Στην Ιταλία απ’ όπου ξεκίνησε ο Πρώτος Ευρωπαϊκός Πανικός οι θάνατοι από τον ιό επανεξετάζονται και από 130+ χιλιάδες που υπολόγισαν στην αρχή μέσα στον πανικό τους τώρα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι μόνο 3.500 ήταν από τον ιό, τα υπόλοιπα ήταν πλασματικά νούμερα... Τα ΜΜΕ έκαναν καλά τη δουλειά τους!

Στην παρούσα κατάσταση, αρχής γενομένης από σήμερα, Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, μιά είναι η λογική, γενναία και πολιτική πράξη: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ που έτσι κι αλλιώς θα κλείσουν από μόνα τους.

Προσπαθώντας να τα «βγάλουμε πέρα» κάτω απ’ αυτές τις παράλογες συνθήκες γινόμαστε συνεργοί, θύτες και θύματα τού εαυτού μας και τής κοινωνίας μας.

Απαξιώνουμε την ανθρώπινή μας υπόσταση και την υποβιβάζουμε στο επίπεδο του ζώου.

Οπότε δικαιώνουμε αυτούς που μάς έφεραν σ’ αυτό το χάλι και απαξιώνουμε τις αξίες τής ζωής μας.

Αν μέχρι τώρα δεν έχουμε καταλάβει πού μάς οδηγούν «τά μέτρα προστασίας» που επεξεργάζονται αυτοί που μάς έχουν καταστρέψει, αυτή ίσως να είναι η τελευταία μας ευκαιρία για αντίσταση!!!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ…
 
ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ! ! !

 

 

 

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:
Το περιεχόμενο του ιστολογίου αυτού περιέχει προσωπικές απόψεις των συντακτών του, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.Οι πληροφορίες, σχόλια, φωτογραφίες και/ή τα τυχόν αρχεία που υπάρχουν ή επισυνάπτονται σ' αυτό το ιστολόγιο είναι πνευματική ιδιοκτησία του εκάστοτε συντάκτη τους, ο οποίος δεν υποστηρίζει, ούτε ευθύνεται για οποιαδήποτε γνώμη, υπόδειξη, συμπέρασμα, προσφορά, πρόταση, συμφωνία ή άλλη πληροφορία που περιέχεται σε αυτό το ιστολόγιο. Κάθε μη εξουσιοδοτημένη χρήση, αποθήκευση, αντιγραφή, ανακοίνωση, προώθηση, κοινοποίηση σε τρίτους κλπ. του υλικού που περιέχεται μέσα σ' αυτό το ιστολόγιο απαγορεύεται και τιμωρείται σύμφωνα με το νόμο.Δεδομένου ότι οι επικοινωνίες μέσω του διαδικτύου δεν είναι ασφαλείς, οι διαχειριστές του παρόντος ιστολογίου δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία των αναγνωστών ή τρίτων, οφειλόμενη είτε σε χρήση είτε σε υποκλοπή, αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς των εκάστοτε αναρτήσεων. Στον αναγνώστη εναπόκειται αποκλειστικά η ευθύνη για προστασία του συστήματός του από ιούς και για επιβεβαίωση του περιεχομένου του παρόντος ιστολογίου.
COPYRIGHT : pelioncentaur.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου