Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Όταν ερωτευτεί το μυαλό

 
Όταν ερωτευτεί το μυαλό, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να παραδοθούμε!

Ερωτισμός στην ατμόσφαιρα?
Ναι, από την πιθανότητα μιας σφιχτής χειραψίας, από αυτήν/όν που τόσο λαχταρούμε...
 
 
Ένα βλέμμα καρφωμένο πάνω μας, που γράφει σενάρια...
Ένα στιγμιαίο άγγιγμα, ικανό να μας ταράξει...
Μια όμορφη παρουσία, ένα μυστήριο βλέμμα, κάποιες αθώες κινήσεις του σώματος ακόμα και η χροιά της φωνής!

Όμως, υπάρχει πιο ερωτικό «εργαλείο» από το μυαλό, ικανό να ξεχειλίσει τον χώρο από ερωτισμό? Είναι αυτό που μας αγγίζει, χωρίς καθόλου να μας πλησιάσει! Ενθουσιαζόμαστε, μας εξιτάρει και κολλάμε με κάποια/ον, γιατί το μυαλό του, το χιούμορ του, ο τρόπος σκέψης του είναι μαγνήτης. Το διανοητικό και πνευματικό ταίριασμα που μπορεί να έχουμε μαζί της/του, οδηγεί σε καλή επικοινωνία και αυτό είναι αφροδισιακό! Ο τρόπος που κάποια/ος βλέπει τα πράγματα και χειρίζεται τις λέξεις μπορεί να δημιουργήσει την πιο ερωτική ατμόσφαιρα.

Γιατί καλή και επιθυμητή η εμφάνιση, αλλά σαν το μυαλό δεν έχει! Ο εγκέφαλος είναι ερωτικό όργανο! Το μυαλό οδηγεί και το σώμα ακολουθεί. Όταν παραδοθεί το μυαλό, το σώμα δεν μπορεί να πει «όχι»! Όταν ερωτευόμαστε μυαλά, ο έρωτας κρατάει περισσότερο, έχει βάθος, ουσία κι ενδιαφέρον! Όταν κυριευτεί το σώμα, η πολιορκία σαφώς πετυχαίνει. Μα όταν κυριευτεί το μυαλό η «παράδοση» είναι άνευ όρων και διατηρείται γερά στο πέρασμα του χρόνου!

Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση που και μυαλό και σώμα κυριεύονται, καταθέτοντας τα όπλα στον κατακτητή. Ο ερωτισμός τότε φτάνει στην πιο πλήρη μορφή και ολοκληρωμένη εκδοχή του! Κανείς δε διαφωνεί σ’ αυτό!

Ερωτισμός στην ατμόσφαιρα λοιπόν?
 
Ας βρούμε τον τρόπο μας να τον διακρίνουμε!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:
Το περιεχόμενο του ιστολογίου αυτού περιέχει προσωπικές απόψεις των συντακτών του, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.Οι πληροφορίες, σχόλια, φωτογραφίες και/ή τα τυχόν αρχεία που υπάρχουν ή επισυνάπτονται σ' αυτό το ιστολόγιο είναι πνευματική ιδιοκτησία του εκάστοτε συντάκτη τους, ο οποίος δεν υποστηρίζει, ούτε ευθύνεται για οποιαδήποτε γνώμη, υπόδειξη, συμπέρασμα, προσφορά, πρόταση, συμφωνία ή άλλη πληροφορία που περιέχεται σε αυτό το ιστολόγιο. Κάθε μη εξουσιοδοτημένη χρήση, αποθήκευση, αντιγραφή, ανακοίνωση, προώθηση, κοινοποίηση σε τρίτους κλπ. του υλικού που περιέχεται μέσα σ' αυτό το ιστολόγιο απαγορεύεται και τιμωρείται σύμφωνα με το νόμο.Δεδομένου ότι οι επικοινωνίες μέσω του διαδικτύου δεν είναι ασφαλείς, οι διαχειριστές του παρόντος ιστολογίου δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία των αναγνωστών ή τρίτων, οφειλόμενη είτε σε χρήση είτε σε υποκλοπή, αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς των εκάστοτε αναρτήσεων. Στον αναγνώστη εναπόκειται αποκλειστικά η ευθύνη για προστασία του συστήματός του από ιούς και για επιβεβαίωση του περιεχομένου του παρόντος ιστολογίου.
COPYRIGHT : pelioncentaur.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου