Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Προσοχή τσούχτρες!

Είπανε, ότι και φέτος το καλοκαίρι οι ελληνικές θάλασσες γεμίσανε τσούχτρες.
Λάθος!
Οι τσούχτρες [κν. μέδουσες ή σαλούφες] ήσαν πάντα ένα ιδιαίτερα διαδεδομένο είδος στη χώρα μας. Και στην ξηρά και στη θάλασσα, ενίοτε και στον αέρα...
Δεν είναι όμως όλες οι τσούχτρες το ίδιο επικίνδυνες.
Η καλή γνώση των ιδιοτήτων τους και των συνηθειών τους, είναι απαραίτητη για να μας προφυλάξει από τα τσιμπήματά τους.
Πέρα από τα 6 είδη (Piscinus xekolus, Xanthipus pipus, Synistoses feministicus, Parlapipus metamodernicus, Feminus arpachtrus και Lupa Neofileleftherikus) που είχα ήδη εντοπίσει και περιγράψει προ ετών κατά την τελευταία τσουχτροεισβολή, ιδού λοιπόν κι ένα έβδομο, άρτι εντοπισθέν επικίνδυνο είδος, που πρέπει κι αυτό να μάθουμε να το αναγνωρίζουμε και κυρίως, να μάθουμε πως να το αποφεύγουμε, όταν τα μπάνια του λαού είναι στο φόρτε τους.
 
 
Cockaholica vulgaris
Η cockaholica vulgaris [κν. ψωλαρπάχτρα ή ψωλαρμέχτρα ή ψωλοσφυρίχτρα ή ψωλοσπηλιά ή ψωλογαργάρα ή ρουφοκαβλέτα ή πουλοπνίχτρα (πηγή : Βικιλεξικό)] είναι από τα πλέον διαδεδομένα είδη στην Ελληνική πανίδα.
Είναι είδος άκρως τοξικό!
Τις αναγνωρίζουμε σχετικά εύκολα, μιά που δεν είναι μόνο εμφανισιακά χυδαίες, αλλά διαθέτουν και χυδαίο χαρακτήρα και λεξιλόγιο.
Μόλις αρχίσουν να εκφράζονται, ιδιαίτερα αν ενοχληθούν από κάτι, προδίδονται αμέσως! Ευκολάκι λοιπόν...
 
Τρέφονται κυρίως ηλεκτρονικά, από ασύστολους θαυμασμούς, ατέλειωτες καρδούλες, like και θηλυκές μούτζες, εκτός και αν βρουν εύκολη πρόσβαση σε σπερματοζωάρια. 
Προτιμούν τα κοινωνικά δίκτυα, στα οποία εμφανίζονται με πολλές διαφορετικές ταυτότητες και προφίλ, για να παραπλανούν τα θύματά τους και να είναι ορατές από όλες τις κατευθύνσεις.
 
Είναι οργανισμοί πολύ αποτελεσματικά καμουφλαρισμένοι πίσω από ψυχολογίες και φιλολογίες του κώλου, καθώς και διάφορες εκδοχές των Καλών Τεχνών, όπως η ζωγραφική, η φωτογραφία, η χρυσοχοΐα (στη γλώσσα τους «μπιζουτερί»), η υψηλή ραπτική, η μόδα - εκτιμήτριες έργων τέχνης & fashion expert, μη χέσω... - και άλλα φαιδρά για τα οποία προσπαθούν να πείσουν ότι έχουν αστείρευτο ταλέντο κι ατέλειωτους τίτλους σπουδών.
 
Γυναίκες σπερμοβόρες, πιστεύουν ότι κρύβουν ανάμεσα στα μπούτια τους τα μεγάλα μυστικά του κόσμου!
Κατά τα άλλα είναι μονίμως άφραγκες και αναγκασμένες να ξεπουλάνε τα οργανικά και ανόργανά τους για να επιβιώσουν.
 
Είναι ταυτόχρονα, δήθεν κυριλέ καλλιτέχνιδες και υβρεολόγοι, ινστρούχτορες του διαλεκτικού υλισμού και δανδήδες, μάγκες και μπούρδες, επιθετικές και κλασομπανιέρες, χειριστικές και τοξικές, γατούλες και Γιλγαμές, θρασύτατες και δειλές σαν γυμνοσάλιαγκες. Αυτοαποκαλούνται δε "γκόμενες πολυτελείας"!
Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν άτομα που τις θεωρούν "κολλητές" τους και ισχυρίζονται ότι "τις αγαπούν"! Ωρέ που πάμε ρέ, πού πάμε!
 
Είναι ζώα νυκτόβια, ωστόσο μπορεί να εμφανιστούν και μέρα μεσημέρι, ιδιαιτέρως τις απογευματινές ώρες της Κυριακής, όπου αφήνουν τα αυγά τους παντού όπου οι διάφορες αναρτήσεις τις παίρνουν να εισχωρήσουν.
Έχουν την τάση να κολλάνε κυριολεκτικά πάνω στο θύμα τους για να μπορούν έτσι να το ρουφάνε και να το τσιμπάνε συνεχώς, παντού και χωρίς αναστολές. Το ρούφηγμά τους όσο κι αν αρχικά φαίνεται ευχάριστο, ακολουθείται από τσίμπημα που προκαλεί έντονες αλλεργίες και που εξελίσσεται κατόπιν σε ισχυρή αναφυλαξία και οικονομική αιμορραγία, οδηγεί δε συνήθως σε ανώμαλη προσγείωση.
 
Οποιαδήποτε ηθελημένη ή αθέλητη επαφή μαζί τους, πιθανόν να οδηγήσει σε σεξιστικές συμπεριφορές. Ιδιαιτέρως αν βρίσκονται σε περίοδο λειψανδρίας – που είναι και η βασική περίοδος της ζωής τους - και ανησυχούν μήπως πλέον δεν τραβάνε τα βλέμματα των ανδρών. Τότε καμουφλάρονται, δημοσιεύουν ξώβυζα και αναζητάνε εναγωνίως τα υποψήφια θύματά τους ανάμεσα σε τουλάχιστον μιά ντουζίνα επίδοξους επιβήτορες συγχρόνως, ώστε να πείσουν όλους τους άλλους, αλλά και τον εαυτό τους, πως ο πάσα ένας αρσενικός υπάρχει για να τους κάνει “like”, “follow”, “fuck” και τα συναφή.
 
Στο κρεβάτι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες, μια που, για να ξεχαρμανιάσουν, επιδίδονται σε ασύστολες σεξουαλικές πρακτικές, γεγονός που αναιρεί της δηλώσεις τους ότι είναι σχεδόν παρθένες!
Η πεολειχία [κν. τσιμπούκι] πάντως, αποτελεί και γι' αυτό το είδος, τη βασική οικονομικοκοινωνική και βιοψυχική τους δραστηριότητα, χωρίς φυσικά να αποκλείονται και οι υπόλοιπες στάσεις του σεξ.
Η αμοιβή που ζητούν για τις υπηρεσίες τους, κυμαίνεται συνήθως από 500€ έως 1.000€, χωρίς να αποκλείονται περιστασιακά και μεγαλύτερα ποσά. Οδοιπορικά, τσιγάρα, ταξί πολυτελίας - τουλάχιστον δύο - και λοιπά έξοδα, τα χρεώνουν επί πλέον!
 
Το δηλητήριο τους εκχύνεται μόνον σε γνωριμίες από τα κοινωνικά δίκτυα και δη σε πολυσύχναστα, μια που δεν διαθέτουν ζωντανούς φίλους. Στο ένας με έναν, συμπεριφέρονται σαν πατημένα ασπόνδυλα. Με όση ευκολία κινούνται στο facebook, twitter, instagram κλπ. με τόση δυσκολία τους βγαίνει να κάμουν κάτι τις παραπάνω απ' το ν' ανοίξουν τα πόδια τους και να τον βάλουν μέσα.
Οι εννιά στις δέκα cockaholicas είναι ανοργασμικές και αν τέλος πάντων, καταφέρουν να φτάσουν ποτέ σε οργασμό, θα είναι επειδή φαντασιώνονται ότι κάνουν διαδικτυακό έρωτα με τουλάχιστον 1.000.000 followers να τις λαθροκοιτάνε.
 
Ο διαδικτυακός αυνανισμός άλλωστε, τον οποίον σε κάθε ευκαιρία προσφέρουν, είναι η κύρια ημερήσια αλλά και νυκτερινή ενασχόλησή τους.
 
Ο μόνος τρόπος για να τις ερεθίσει κανείς, είναι να επικροτεί ασύστολα τις κάθε τους δημοσιεύσεις με μια σειρά από σχόλια τέτοια ώστε να μπορούν να θαυμάζουν τον εαυτό τους και να καυλώνουν με τις βαρύγδουπες αναρτήσεις τους που ούτε οι ίδιες δεν καταλαβαίνουν τι θέλουνε να πούνε. Ισχυρίζονται ότι ξέρουν τα πάντα για όλους και όλα, χωρίς στην πραγματικότητα να ξέρουν το παραμικρό!
 
Βασικά, παρ' όλο το συνεχές χαπάκωμα στο οποίο είναι συνήθως εθισμένες και που πλέον δεν τις βοηθάει, διέπονται από έντονες ψυχικές διαταραχές διπολικού, καταθλιπτικού και γενικότερου επικίνδυνα ψυχασθενικού τύπου, καθώς και από έναν ισχυρότατο ναρκισσισμό τον οποίον εκδηλώνουν με άπειρες selfies σε κάθε πιθανή και απίθανη στάση που ολημερίς τραβάνε.
 
Σε περίπτωση πάντως που είσαστε αλλεργικοί στο τσίμπημά τους, καλό είναι να μην τις επιβεβαιώνετε σαν φίλους ή, ακόμα καλύτερα να τις διαγράφετε και να τις μπλοκάρετε. Διότι, όσο πιο πολύ νιώθουν πως αφήνουνε πίσω τους πτώματα, τόσο πιο οδυνηρά τσιμπάνε...
 
Και μην γελιέστε…
 
Δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο.
 
Είναι πολλές οι διαδικτυακές πόρνες και ζουν ανάμεσά μας... 
 
 
 
 



Σημαντική σημείωσις
Πάσα ομοιότης με πρόσωπα και πράγματα της καθημερινότητας είναι εντελώς συμπτωματική! Όσο για τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, δεν τοποθετήθηκαν εδώ κατά λάθος...
 
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:
Το περιεχόμενο του ιστολογίου αυτού περιέχει προσωπικές απόψεις των συντακτών του, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.Οι πληροφορίες, σχόλια, φωτογραφίες και/ή τα τυχόν αρχεία που υπάρχουν ή επισυνάπτονται σ' αυτό το ιστολόγιο είναι πνευματική ιδιοκτησία του εκάστοτε συντάκτη τους, ο οποίος δεν υποστηρίζει, ούτε ευθύνεται για οποιαδήποτε γνώμη, υπόδειξη, συμπέρασμα, προσφορά, πρόταση, συμφωνία ή άλλη πληροφορία που περιέχεται σε αυτό το ιστολόγιο. Κάθε μη εξουσιοδοτημένη χρήση, αποθήκευση, αντιγραφή, ανακοίνωση, προώθηση, κοινοποίηση σε τρίτους κλπ. του υλικού που περιέχεται μέσα σ' αυτό το ιστολόγιο απαγορεύεται και τιμωρείται σύμφωνα με το νόμο.Δεδομένου ότι οι επικοινωνίες μέσω του διαδικτύου δεν είναι ασφαλείς, οι διαχειριστές του παρόντος ιστολογίου δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία των αναγνωστών ή τρίτων, οφειλόμενη είτε σε χρήση είτε σε υποκλοπή, αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς των εκάστοτε αναρτήσεων. Στον αναγνώστη εναπόκειται αποκλειστικά η ευθύνη για προστασία του συστήματός του από ιούς και για επιβεβαίωση του περιεχομένου του παρόντος ιστολογίου.
COPYRIGHT : pelioncentaur.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου