Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Ο αβίαστος ερχομός του απαυτού…

Λες, πως χρειάζεται χρόνος…
 
Πως ο έρωτας θέλει χρόνο…

Ο έρωτας καλό μου, είναι ένα τόσο δα μικρό πραματάκι, που ζουζουνίζει γύρω-γύρω, πέρα δώθε, πάνω-κάτω. Ένας μικρός αλητάκος.
 
Ούτε που του δίνεις σημασία στην αρχή.

Σταματάει μια δω, μια κει, «κατά το δοκούν», που λένε.


Κι όταν αρχίζουν και πιάνουν οι πρώτες ζέστες, με τους πρώτους ανοιξιάτικους ήλιους, εκεί κατά το μήνα Μάρτη, μαζί μ' άλλα του συναφιού του, μεταμορφώνεται - το  'χει αυτό στο DNA του - κι αρχίζει να τρελαίνεται. Βλέπει ξαφνικά να σκάνε τα μπουμπούκια, ν’ ανθίζουν τα φυτά, τα χρώματα ν’ αλλάζουν, μυρίζει καινούργιες, φρέσκιες μυρωδιές, μεθάει και παλαβώνει…

Και τότε, τότε αρχίζει το τρέξιμο! Παίρνει αμπάριζα απ’ το βωμό της Αστάρτης και αρχίζει να τρέχει μια κούρσα ξέφρενη χωρίς πλάνο, σχέδιο και ρυθμό. Ε ρε γλέντια !

Μη βρεθείς στο δρόμο του... Όποιον πάρει ο χάρος ! 

Κι επειδή είναι κι εποχή τέτοια, φορές - φορές καρναβαλίζει. Ναί... Να φανταστείς, τελευταία το αντάμωσα το πραματάκι αυτό, να γυρνάει με κάτι κεραίες, έμοιαζε ηλεκτρονικό, κάτι σαν μπιτ ή μπάιτ κι όργωνε το ίντερνετ… Κοντά χίλιες πεντακόσιες φορές το πήρε το μάτι μου!

Αλλά δεν ήταν πια μικρό, μέστωσε, είχε μεγαλώσει.
Είπα πως τελικά να: ήρθε ο απαυτός, αβίαστα! 
Έκανα έτσι δα να τον αρπάξω, αλλά που… Ούτε να τον αγγίξω δε πρόλαβα!
Χάθηκε όπως ήρθε!
Εκεί να δεις ταχύτητα…

Ο έρωτας, καλό μου, δεν θέλει χρόνο… Θέλει ταχύτητα!
 
 
 
 
 
 
 
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:
Το περιεχόμενο του ιστολογίου αυτού περιέχει προσωπικές απόψεις των συντακτών του, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.Οι πληροφορίες, σχόλια, φωτογραφίες και/ή τα τυχόν αρχεία που υπάρχουν ή επισυνάπτονται σ' αυτό το ιστολόγιο είναι πνευματική ιδιοκτησία του εκάστοτε συντάκτη τους, ο οποίος δεν υποστηρίζει, ούτε ευθύνεται για οποιαδήποτε γνώμη, υπόδειξη, συμπέρασμα, προσφορά, πρόταση, συμφωνία ή άλλη πληροφορία που περιέχεται σε αυτό το ιστολόγιο. Κάθε μη εξουσιοδοτημένη χρήση, αποθήκευση, αντιγραφή, ανακοίνωση, προώθηση, κοινοποίηση σε τρίτους κλπ. του υλικού που περιέχεται μέσα σ' αυτό το ιστολόγιο απαγορεύεται και τιμωρείται σύμφωνα με το νόμο.Δεδομένου ότι οι επικοινωνίες μέσω του διαδικτύου δεν είναι ασφαλείς, οι διαχειριστές του παρόντος ιστολογίου δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία των αναγνωστών ή τρίτων, οφειλόμενη είτε σε χρήση είτε σε υποκλοπή, αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς των εκάστοτε αναρτήσεων. Στον αναγνώστη εναπόκειται αποκλειστικά η ευθύνη για προστασία του συστήματός του από ιούς και για επιβεβαίωση του περιεχομένου του παρόντος ιστολογίου.
COPYRIGHT : pelioncentaur.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου