Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

After COVID

Πριν από δύο χρόνια, διάφορες αναρτήσεις μου στο Facebook διαγράφτηκαν επειδή δήθεν μοιράζονταν επικίνδυνη «παραπληροφόρηση για τον COVID».
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ωστόσο, αυτή η «παραπληροφόρηση» που ορισμένοι απαγόρευσαν, στην πραγματικότητα αποδείχθηκε αληθινή.

Για παράδειγμα:

1.) Η φυσική ανοσία βρέθηκε ότι είναι επτά φορές πιο προστατευτική από την εμβολιασμένη ανοσία.

2.) Όσοι φορούσαν μάσκα παραδόξως είχαν αυξημένο κίνδυνο να προσβληθούν από τον COVID.

3.) Η ιβερμεκτίνη λειτούργησε! Μελέτες με αξιολόγηση από ειδικούς βρήκαν μείωση κατά 74% στους υπερβολικούς θανάτους.

4.) Νοσοκομεία δολοφόνησαν ασθενείς με COVID. Όσο περισσότερο σκότωναν, τόσο περισσότερα χρήματα έβγαζαν.

5.)    Το «εμβόλιο» της Pfizer για τον COVID-19 που εγχύθηκε σε δισεκατομμύρια άτομα, δεν ήταν το ίδιο που χρησιμοποιήθηκε στις κλινικές δοκιμές της Pfizer.

Και πολλά, πολλά άλλα…

Αν μάθαμε κάτι από τα τελευταία τέσσερα χρόνια, είναι ότι ο όρος «θεωρία συνωμοσίας» θα μπορούσε εύκολα να αντικατασταθεί με «προειδοποίηση».
Ήταν μερικές πραγματικά ταραχώδεις στιγμές, και παρά το κακό που έγινε, φοβάμαι ότι θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερο αν δεν είχαμε βάλει τις φωνές.
Δεν είμαι σίγουρος τι θα ακολουθήσει, εκτός από το γεγονός ότι από ‘δω και μπρος, οι ελευθερίες μας θα δέχονται συνεχώς επίθεση.

Όπως είπε κάποτε ο Benjamin Franklin, «Εκείνοι που εγκαταλείπουν την ουσιαστική Ελευθερία, για να αποκτήσουν μια προσωρινή Ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε την Ελευθερία ούτε την Ασφάλεια».

Οι κρίσεις έρχονται και παρέρχονται, αλλά οι ελευθερίες που παραιτούμαστε στην πορεία για την υπόσχεση κάποιας ασφάλειας δεν επιστρέφουν ποτέ στην αρχική τους κατάσταση. Ακριβώς όπως και οι τιμές των καταναλωτικών αγαθών, άλλο ένα «καυτό» θέμα! Είτε πρόκειται για κλιματική αλλαγή, είτε για επίθεση στον κυβερνοχώρο ή για την επόμενη πανδημία, ο τελικός στόχος για όσους βρίσκονται στην εξουσία είναι περισσότερος έλεγχος. Ας εκτιμήσουμε την ελευθερία μας βαθιά κι ας την προστατέψουμε τόσο ένθερμα όσο θα κάναμε για το κάθε δικό μας παιδί. Αν χαθεί, δεν θα επιστρέψει ποτέ πια.

 







 

 

 

Υπάρχει ακόμα ένας πόλεμος που συμβαίνει αυτή τη στιγμή:

Από τη μια πλευρά, οι ισχυροί του πλανήτη και τα παρακλάδια τους, που αντιπροσωπεύουν ίσως το 1% του πληθυσμού, αλλά κατέχουν τεράστια κοινωνικοοικονομική δύναμη, επιδιώκουν να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα μέσω μιας σειράς «βολικών» λύσεων στα σημερινά προβλήματα: αποτύπωμα άνθρακα, κλιματική αλλαγή, ψηφιακή ταυτότητα, κεντρική τράπεζα, ψηφιακό νόμισμα κ.λ.π.

Από την άλλη πλευρά, βρίσκονται οι υπερασπιστές της αλήθειας και της ελευθερίας, που αντιπροσωπεύουν ίσως το 9% του πληθυσμού, που μάχονται ένθερμα για να προστατεύσουν την ανθρωπότητα από αυτή την καταπάτηση.

Στη μέση βρίσκεται το 90%, σε μακάριο ύπνο, αιχμαλωτισμένοι από τους περισπασμούς της σύγχρονης ζωής - τηλεοπτικές ειδήσεις, αθλήματα, βιντεοπαιχνίδια, υπηρεσίες ροής και οι πολυάριθμες απολαύσεις που προσφέρει η ζωή.

Η αποστολή μας είναι ξεκάθαρη και επείγουσα: να ξυπνήσουμε αυτό το 90% και να το ξεσηκώσουμε από τον λήθαργο πριν ολοκληρωθεί το πλέγμα ελέγχου για την υποταγή της κοινωνίας. Ως εκ τούτου, ενθαρρύνω όλους όσοι δεν έχουν ακόμη δεσμευτεί πλήρως να αρχίσουν να μοιράζονται την αλήθεια με όποιον τρόπο μπορούν.

Ο χρόνος για να καθόμαστε στο περιθώριο έχει τελειώσει!

 

Οι φωτογραφίες παραπέμπουν σ' άλλες εποχές...
...για να μην ξεχνιόμαστε!

 

 

 

 

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:
Το περιεχόμενο του ιστολογίου αυτού περιέχει προσωπικές απόψεις των συντακτών του, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.Οι πληροφορίες, σχόλια, φωτογραφίες και/ή τα τυχόν αρχεία που υπάρχουν ή επισυνάπτονται σ' αυτό το ιστολόγιο είναι πνευματική ιδιοκτησία του εκάστοτε συντάκτη τους, ο οποίος δεν υποστηρίζει, ούτε ευθύνεται για οποιαδήποτε γνώμη, υπόδειξη, συμπέρασμα, προσφορά, πρόταση, συμφωνία ή άλλη πληροφορία που περιέχεται σε αυτό το ιστολόγιο. Κάθε μη εξουσιοδοτημένη χρήση, αποθήκευση, αντιγραφή, ανακοίνωση, προώθηση, κοινοποίηση σε τρίτους κλπ. του υλικού που περιέχεται μέσα σ' αυτό το ιστολόγιο απαγορεύεται και τιμωρείται σύμφωνα με το νόμο.Δεδομένου ότι οι επικοινωνίες μέσω του διαδικτύου δεν είναι ασφαλείς, οι διαχειριστές του παρόντος ιστολογίου δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία των αναγνωστών ή τρίτων, οφειλόμενη είτε σε χρήση είτε σε υποκλοπή, αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς των εκάστοτε αναρτήσεων. Στον αναγνώστη εναπόκειται αποκλειστικά η ευθύνη για προστασία του συστήματός του από ιούς και για επιβεβαίωση του περιεχομένου του παρόντος ιστολογίου.
COPYRIGHT : pelioncentaur.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου